Doorgaan naar hoofdcontent

Mixed meda art de werkruimte

Organiseren, er zijn veel boeken over organiseren  de laatste tijd op de markt gekomen. Van hoe uw huis, kelder of hobby kamer en niet te vergeten de keuken, te organiseren. Er is een markt voor. De industrie bekleed met het designer jasje van een andere firma, om de patenten te ontduiken biedt u lustig hun nieuwe producten aan. Van plastictrommels tot opberg eenden, en wat je niet in een broodtrommel kwijt kunt!

Organiseren ook de hobbykamer of het eigen hoekje vereist vooruitdenken. Wat wilt u erin, en wat heeft u al. Vaak heeft men al een flinke voorraad, maar kan er niet meewerken omdat er geen ruimte is, of om goed te beginnen, of het even te kunnen laten leggen.. ook waar zijn de teken of schildersspullen of dat schrift waar de aantekeningen in staan.
Wat u ziet is een redelijke verzameling kunst en hobby boeken, en planken vol met vegetarische kookboeken.

 Van de tafel af zijn de poezie plaatjes en stickers naar de zijwand in een soort opberg zak terecht gekomen,


Het hangt,moet eigenlijk nog naar de hoek verhuizen, maar hier was nog een spijker blijven zitten, kon ik het nog even tijdelijk neerhangen. Zonder meer gaten te veroorzaken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Planten water geven, gebaseerd op de oude wollen draad, plus de planten couveuse

Boven de fles in doorgesneden, en het bovengedeelte is onderste boven in de fles geduwd. De lont is van wol.De planten couveuse de stekken hebben hier 6 weken zonder water in gezeten, en zijn nu goed genoeg geworteld

    Hier op onderstaande foto is de wortel ontwikkeling goed te zien
            Hier de planten in de fles met waterreservoir bij deze foto
 de plantencouveuse, een afgesloten pot met wat water ik heb er water ingedaan en het er meteen weer uitgegoten En de deksel er op en dicht! Na 6 weken geen water waren de stekken nog goed. En is ook goed te zien dat de pot helder blijft

budget of minimaal?

Budget of minimaal! Dat was eigenlijk een vraag voor mijzelf! Nu als ik er over terug denk deed ik het jaren terug met 40,- euro per week. En een keer in de maand 10 euro extra voor de telefoon! En echt dat was niet in de vroege middeleeuwen! Kostte mij eigenlijk geen moeite om het daarmee te doen. En ik hield zelfs regelmatig wat geld over!
Het eerste dus wat ik gaat doen is 40,00 euro huishoudgeld storten op een aparte rekening met bankpas zo dat ik het beter in de gaten kan gaan houden!
En het volgende is dan de voorraad in mijn kasten. Ik koop vaak de zwaar afgeprijste artikelen in de supermarkt, dure risotte rijst die dan een euro per kilo kost in plaats van vijf euro! En nog meer van die dingen. Ik ben dan ook een echte hamsteraar op menig gebied van Boeddha's tot boeken over mystiek, en doe het zelf artikelen! Nu ik was al een tijd aan het minimaliseren! Laats weer tien boeken de deur uit naar de minibieb, en kleding naar de weggeefkast. In de stille hoop dat ik "niet…

`Bedrog bedrogen.

Bedrog bedrogen.
Natte ogen-
tranen van verdriet-
hij-zij
ziet, mij niet meer staan
Dreigt dat hij-zij met een ander zal gaan!
Bedrog, bedrogen
Als verraad aan jezelf
Diep gekwets!
Wat mij rest.
Is  mijn ogen te drogen ,
te geloven dat de tijd verder zal gaan
Dat nieuwe liefde verschijnt in jou/mijn bestaan
Pieterfranciscus